Issues Connecting via Paper Account

IBPlugin is further development of TWSLink.It is focused for the useage with MetaTrader. But as it is a DLL, you can use it everywhere on Windows which supports DLL, e.g. in Trade Station or C++ applications or make wrapper for Perl, Python etc.

Users who just registered, please write an email to
forum@trade-commander.de
with your username mentioned.
So we can distinguish you from bots.
Thank you
Post Reply
user108
Posts: 5
Joined: Wed Jan 05, 2022 8:25 pm

Issues Connecting via Paper Account

Post by user108 »

following Tutorial #4, and testing the ibplugin scrip in TS 10, here is the output...

Did the IB TWS/Gateway API change for any reason? The Admin tool shows a green connection to my paper account, yet when I apply the ibplugin demo script as shown in the tutorial, I get no trades/orders (like you do)... Here is the output of the Print Log

IBPlugin TradeStation MultiCharts Example
conid=12087792.00
connection status= 0.00
+++ Account Data
EWL= 0.00
Margin= 0.00
# managed accounts= 0.00
is demo= 0.00
account list=
--- Account Data
+++ positions START
#positions= 0.00
--- positions END
+++ list pending orders START. #= 0.00
--- list pending orders END
+++ place some pending orders
order uid=1041806013.00 submitted= 0.00
order uid=827123860.00 submitted= 0.00
order uid=3796048870.00 submitted= 0.00
order uid=2534453567.00 submitted= 0.00
order uid=658457699.00 submitted= 0.00
--- place some pending orders end
--- place MKT order
uid MKT=3105887683.00
--- place another MKT order and close it after fill
uid MKT=561287779.00
--- close positions for symbol
init finished


Appreciate some pointers as to why this is not even working on a basic level

user108
Posts: 5
Joined: Wed Jan 05, 2022 8:25 pm

Re: Issues Connecting via Paper Account

Post by user108 »

Figured it out... It was the hard coded port number in the EL script that I needed to change... All good for now..

Thanx

board_admin
Site Admin
Posts: 241
Joined: Mon Apr 24, 2017 3:24 pm

Re: Issues Connecting via Paper Account

Post by board_admin »

Good. Just a comment:

The Admin Tool has 2 main purposes, creating Symbol Mapping Tables (Configurations)
and to maintain license.

So usually no need to run the Admin Tool, because it takes one lock from license.

Post Reply